Kom er eens uit in de
BEZEL-INN

Huygensstraat 1
7002 BZ Doetinchem

SINTERKLAAS

Hallo mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, tantes, ooms, opvoeders,

Op zondagmiddag 26 november verwachten wij de Goedheiligman met zijn Pieterbazen weer te mogen ontvangen in ons wijkgebouw.
Net als vorig jaar zal het een, voor de kinderen, actieve middag worden. Om 14:00 uur gaan de deuren van het wijkgebouw open en zijn alle kinderen tot 10 jaar van harte welkom om bij Sinterklaas te komen. Samen met de Pieten kunnen ze, in afwachting van Sinterklaas, knutselen, knippen, plakken, zingen, dansen, kleuren, schminken…

Sinterklaas heeft ons al laten weten voor alle kinderen iets mee te nemen en heeft ook toegezegd met alle kinderen op de foto te willen gaan. Deze foto’s zullen door de wijkvereniging in het fotoalbum van de website geplaatst worden zodat u deze kunt downloaden.

Gezien de grote belangstelling van de laatste jaren willen wij graag weten welke kinderen zondagmiddag aanwezig zullen zijn (naam, jongen/meisje, leeftijd). U kunt dit aan één van onze bestuursleden doorgeven of mailen naar info@bezel-inn.nl.
Kinderen van leden hebben gratis toegang, voor kinderen van niet-leden bedraagt de toegang €4,00 per kind. Kaarten zijn de 26e aan de zaal te verkrijgen.

Wat:                    SINTERKLAAS 2017
Datum:                26 november
Aanvang:            14:00 uur
Kosten:                Leden van wijkvereniging Bezelhorst, gratis.
Niet leden: € 4,00 per kind.

Volwassenen zijn ook van harte welkom, zij mogen en kunnen zich aan de zijlijn plaatsen. Natuurlijk mogen zij ook plaatsnemen aan de bar.